Leder Norgesmesterskapet

Leder Norgesmesterskapet

16.06.23 09:38
av NMK Kontoret

I helgen som var ble tredje og fjerde runde i Norgesmesterskapet i Racing kjørt på Rudskogen Motorsenter i Rakkestad i Østfold. Det ble kjørt kvalifisering og ett løp på lørdag, samt ett løp søndag. Begge løpene var tellende i NM, som totalt går over ti løp.

Les mer
Sommerhilsen fra Kontoret

Sommerhilsen fra Kontoret

10.12.20 16:28
av Charlotte Evensen Fossen

Sommerferien nærmer seg for mange i disse dager. Tross et annerledes år 2020 så er aktiviteten i NMK høy og det gleder oss at vi ser at medlemmene fremdeles ønsker å betale sine medlemskap. Dette for å trene og kjøre noen foreløpige alternative løpsformer selv om vi har mange begrensninger for arrangement i dette året og venter på enda flere åpninger.

Les mer
Invitasjon vårsamling i Oslo 9. og 10. mars 2019

Invitasjon vårsamling i Oslo 9. og 10. mars 2019

09.12.20 15:32
av Charlotte Evensen Fossen

Alle bilsportutøvere fra 12 år i alle bilsportgrener er velkommen! Samlingen består av treningsøkter med fokus på basistrening. Her trener dere sammen med førerne fra Team Norway, i tillegg har vi interessante temaer i plenum. NBF Talentutviklings trener og motivator, Fredrik Brenna Lund tar alle deltagerne gjennom lærerike og underholdene treningsøkter. Her blir du kjent med andre unge bilsportutøvere og får gode råd og inspirasjon til videre satsing.

Les mer