Tobias vant NMK Landsfinale junior 2023!

Publisert av NMK Kontoret den 06.08.23.

Vinneren av Juniorlandsfinale 2023 ble Tobias G. Spangen fra NMK Hamar.

Landsfinalen ble lørdag kjørt hos NMK Modum og Sigdal på Sigdal Motorsenter.

Fredag var det innsjekk, teknisk og 113 stk spente juniorer til start. Det ble en flott bankett fredag kveld med god mat og med presentasjon av alle deltakere per klubb.

Værgudene var ikke helt på arrangørens side lørdag og på grunn av sikkerheten ble løpet ble stoppet etter lynnedslag i depot og flere personer ble truffet.

NMK Modum & Sigdals arrangørstab roses herved for den profesjonelle måten de håndterte dette på. Helsepersonell overtok behandlingen av de involverte

For informasjon har arrangøren fått bekreftet at det går bra med alle de involverte som ble utsatt for lynnedslaget.

Informasjon om selve løpsgjennomføringen:

Det ble kjørt 3 innledende med fin kjøring av råe juniorer som vi ser kan «ratte» bil. Det ble kjørt 5 finaler der det var tett i teten, Tobias G. Spangen trakk det lengste strået og vant A- finalen og kan kalle seg NMK mester for juniorer 2023.

Pallen videre ble:

2. plass Kristoffer Øyen NMK Fluberg

3 plass Henrik T. Håkonsen NMK Gardermoen

4. plass Emil Flørnes NMK Konsmo

5. plass Carlos Jensen Fidje Froland Motorsport

6. plass Remi Julin Torgersen NMK Modum og Sigdal.

Vi gratulerer alle juniorer med fantastisk kjøring!

NMK Modum og Sigdal arrangerte et meget godt løp og kan klappe seg selv på skuldra for god planlegging og gjennomføring.