Stang ut, ble endelig stang inn!

Publisert av NMK Kontoret den 04.09.23. Oppdatert 05.09.23.

Vi har hatt en trøblete sesong hvor vi stort sett har hatt motorproblemer.
Sesongen startet på hjemmebane i Hønefoss på NM runde 1 og 2, hvor også EM ble avholdt samme helg.
Denne helgen hadde vi bare motorproblemer, og det var en gammel sliten forgasser som takket for seg.
Men vi klarte å få med oss noen poeng allikevel mot sesong avsluttingen i Skien 2-3 September.

Før sesong avsluttingen bygget vi om bilen til elektronisk innsprøytning som lovet bra inn mot siste rundene i NM.
Men igjen ble det stang ut lørdag og vi måtte gi oss etter halvkjørt dagen pga. tekniske problemer med motoren.
Etter mange timers feilsøking og delebytting fant vi endelig problemet og bilen gikk som et skudd igjen.

Søndag og siste runde i NM sesongen var vi klare for å gi alt, vi lå og luktet på pallen hele dagen.
Men igjen skulle vi få tekniske problemer, etter halvkjørte dag takket dynamoen for seg.
Vi klarte likevel å holde bilen i gang ut dagen, og vi lå på 3 plass når 4/6 baner var kjørt.
Bane 5 var vi en av få biler i klassen som kjørte banen med maksimalt poeng og vi klatret opp til 2 plass.

Bane 6 var vi alle første bilen ut og konkurrenten som vi knivet med om 2 plassen var en av de siste bilene.
De som kjenner til Formula Offroad baner så er det ofte aldri en fordel å være aller først bil ut fordi veggene i grustaket er så bratte og det er alltid en fordel å ha noen biler foran seg så disse blir revet ned.
Men vi var forberedt på å gi ALT inn i siste bane selv om vi var først, og det endte med at vi var en av to biler som gjennomførte banen!

Resultatet ble at vi endte på 2 plass i siste NM runden, og vi kom likt på poeng med motstanderen som vi hadde knivet med om 2plassen den dagen totalt i Norgesmesterskapet.
Men pga. plasseringsfordel (Hvis man et likt på poeng så er det beste resultat som gjelder) så tok vi akkurat 3 plassen i Norgesmesterskapet!

Tusen takk til alle i teamet, supportere og sponsorer som har vært fantastiske denne sesongen som endelig endte med stang inn!