Sommerkjøreskole hos NMK Trøgstad ble stor suksess

Sommerkjøreskole hos NMK Trøgstad ble stor suksess

Publisert av NMK Kontoret den 12.07.22.

Sommerkjøreskolen til NMK Trøgstad, Trøgstad Frivillighetssentral og Rotary er en populær aktivitet for barn fra hele Indre Østfold.

Forrige uke var fylt med fart og moro for de påmeldte.

Så populært var tilbudet at arrangørene så seg nødt til å stenge påmeldingen. Da var kapasiteten sprengt og ventelisten allerede lang. Nytt i år er at tilbudet også inkluderer barn og unge med funksjonsnedsettelser.


Her får barna grunnleggende opplæring og lisenskurs. Alt av hjelmer, kjøreutstyr, crossere og gokarter lånes ut gratis av Bua i Trøgstad og NMK Trøgstad, forteller daglig leder Synnøve Buer ved Trøgstad Frivillighetssentral mens hun speider utover gokartbanen i Trøgstad med et stort smil om munnen.
Tilbakemeldingene vi får er utelukkende positive. Vi håper dette fører til mer rekruttering til gokart- og crossmiljøet, sier Anne Lena Mjøen, gokart-ansvarlig ved NMK Trøgstad.

Dette har vært helt fantastisk!

Vi har 11 nye som har fått motocrosslisens og 26 med gokartlisens. Det er kjempebra! Etter at vi var ferdige med kjøringen på fredag har det rent på med henvendelser. Det er tydelig at folk legger merke til dette og det er et veldig populært tilbud. Det er gøy for oss. Det er dette som gjør at klubben overlever som klubb, ved rekruttering av nye.  forteller en strålende fornøyd Hans Kristian Hallangen som er leder for MX gruppa i NMK Trøgstad.

Foto og tekst er hentet fra Smaalenenes avis ved Siri Svendsby Hellerud