Pris til Trondhjemsridtet 1919

Pris til Trondhjemsridtet 1919

Publisert av Heidi Næss den 26.11.20. Oppdatert 11.12.20.

Dette er en internasjonal pris, og kriteriene er strenge og konkurransen er hard, så derfor er det nokså unikt det produktkonseptet Trondhjemsridtet 1919 har skapt.

Trondhjemsridtet 1919 er ikke bare et løp for veteranmotorsykler før 1945, men er også et historisk løp med en over 100 år lang tradisjon. Det er lagt vekt på å kjøre veier som kunne gjenspeilt den standarden som fantes for nærmere 100 år siden. Samtidig er det lagt opp til severdigheter underveis med fokus på å vise frem det beste Norge har å by på. Løpet er derfor i verdenssammenheng nokså unikt, og deltakerne har kommet fra hele verden for å få innblikk i unik norsk kulturarv som så vel våre mattradisjoner. Løpet kjører tur/retur Trondheim, så dette er også svært krevende for både fører og utstyr. Dette fordrer nitidig planlegging fra en gruppe ildsjeler, som utelukkende har gjort dette på frivillig basis.

Norsk Motor Klubb har vært en stolt sponsor av dette ridtet siden vårt 100 årsjubileum i 2016. I dag var vi heldig og fikk overvære tildelingen av den gjeve prisen. Disse gutta har vist frem motorsykkelhistorien- og ikke minst Norsk Motor Klubb sin opprinnelse og historie- fra Norsk Motorcycleklub til Norsk Motor Klubb.

All honnør til Arne Bjørn og Rolf med crew!

Vi er stolt av å fått være med på dette og ikke minst ha fått masse gode historier fra tidligere tider. Det har vært en opplevelse!