PÅMELDING - årets NMK happening!

PÅMELDING - årets NMK happening!

Publisert av NMK Kontoret den 30.09.22.

NMK inviterer til sportsmøte og NMK galla for alle våre klubber og medlemmer samt inviterte forbund, samarbeidsorganisasjoner og samarbeidspartnere.

www.nmkgalla.no

Endelig er den ordinære påmeldingssiden vår klar :-)

Det var nærmere 300 stk som gjorde forhåndsreservasjon før sommeren og nå har vi tro på at det virkelig braker løs med de konkrete påmeldingene pr person (de som har gjort reservasjon må nå også gå inn å melde på konkrete ønsker for booking)

Årets arrangement finner sted 4.-6. november på Oslofjord Convention Center i Melsomvik, og vi ser frem til en hyggelig helg med dere alle!

Lokasjonen er perfekt for vår samling med stor plass til boende, alternative boløsninger basert på antall, kjøretøy, aktiviteter, utstillinger og mange mennesker samlet til middag og selskap og masse sosiale plattformer.

Fredagen vil vies til klubbene med mulighet for å kunne booke møte med Styreweb som er vår leverandør på medlemssystemer, regnskap, nettside, møteportal og lignende. Vi vil også ha et klubbdriftmøte hvor viktig informasjon gis klubbene fra hovedstyret og kontoret.

Fredag kveld vil vi hedre de som fikk gjennomført mesterskap i sine klasser under pandemien 2020 og 2021. Middag og premiegalla dekkes av Marit Strømøy med band og konfransierer.

Lørdag formiddag er det grenmøter for de ulike komiteer. Våre komiteer vil i løpet av sommeren sette sammen program for sine grenmøter som publiseres her. I tillegg vil det være aktiviteter i hallen med treningssamling og klatrevegg sammen med instruktører.

 

Våre klubber og medlemmer bistår oss denne dagen med en motorsportutstilling for å vise frem bredden i NMK.

 

Det vil også være anledning til å melde seg på foredrag fra Bjørnar Erikstad.

 

 Kl 16.00 kjøres NM finalen i e-Sport i pit.

 

Kl 17.30 er det mulighet for Pitwalk for de som ønsker å samles før dørene åpner til middagen.

Lørdag kveld skal alle premie- og prisvinnere for året 2022 hedres. Dette gjøres i kombinasjon av god mat, dyktige konfransierer og god musikk. Vi har også gleden av å annonsere at med oss lørdag kveld har vi Plumbo. Disse avrunder premiegallaen med en konsert fra kl 23.00.

Vi håper dere har anledning å delta med oss denne helgen! Vi anmoder klubber, medlemmer og andre gjester å melde seg på tidlig.

 

 

Nytt for året er at påmeldingen og bestilling går direkte til hotellet.

 

https://www.checkin.no/event/45987/nmk-galla-2022

 

OBS: Utsatt påmeldingsfrist er 15. oktober.

 

OBS: Av erfaring vet vi mange melder seg på sent og vi har tidligere kunnet være fleksible på etterpåmeldinger. Iår er det Oslofjord som håndterer påmeldingene og ikke NMK sentralt og det er derfor viktig at dere overholder fristen for påmeldingen.

 

Merk: NMK ønsker å hedre alle sine premievinnere og i bestillingen er det egen pris hvis du er premievinner fra 2020, 2021 eller 2022.

 

Vi kommer, en rekke kjente fjes kommer, kommer du?