Nytt moderne sambandsutstyr -NMK Tryg fond 2021

Nytt moderne sambandsutstyr -NMK Tryg fond 2021

Publisert av NMK Kontoret den 20.07.21.

NMK Hålogaland med innkjøp av nytt moderne sambandsutstyr med støtte fra NMK TRYG Fondet

NMK Hålogaland er en aktiv motorsportklubb i Evenes kommune med ca. 85 medlemmer. Klubben har et flott motorsportanlegg på Moan industri felt - Evenes Motorstadion. Klubben drives som mange andre av ivrige ildsjeler med stort dugnads mot og investeringer gjøres utfra klubbens økonomi.

Nytt samband

 Klubben har sett et voksende behov for å kunne ha en stabil og god løsning på sambandsmiddel som kreves for å kunne avvikle løp på stadion. Klubben forespurte flere forhandlere men valgte til slutt å handle lokalt hos Mobit Harstad- Antonsen Radioservice.

Leder i NMK Hålogaland - Remi Hansen sier at å handle lokalt gir oss bedre oppfølging og enklere service med tilpasning til våre behov. Sambandet er nå på plass og etter en liten justering fungerer utstyret perfekt for vårt behov. Vi valgte å gå for en dyrere digital løsning, dette fordi vi ønsker å sikre oss en løsning som er for fremtiden og som kan vare i mange år fremover.

Bidrag - støtte til innkjøp

Løsningen er kostbar og vi søkte derfor NMK sentralt om midler fra TRYGG fondet og var så heldige at vi fikk aksept for vår søknad. Et slikt bidrag er fantastisk for oss siden vi har lavere inntekt med en pågående pandemi.

NMK Hålogaland ønsker å takke NMK Sentralt og TRYG for det flotte økonomiske bidraget.

Bilde viser leder i NMK Hålogaland Remi Hansen (til venstre) og nestleder Børge Rinaldo (til høyre) som er svært godt fornøyd med flotte nye digitale radiosendere.