Ny Samarbeidsavtale mellom Würth Norge AS og NMK

Ny Samarbeidsavtale mellom Würth Norge AS og NMK

Publisert av NMK Kontoret den 05.12.23. Oppdatert 11.12.23.

Vi er henrykte over å kunngjøre en spennende nyhet for våre betalende medlemmer. NMK har nylig etablert en lukrativ samarbeidsavtale med Würth Norge AS, som gir våre medlemmer svært gode rabatter på ett stort utvalg produktgrupper.  Dette samarbeidet gir en unik mulighet til å oppnå betydelige besparelser på essensielle produkter og tjenester.

Würth Norge AS, som er en ledende leverandør av høykvalitetsprodukter innen verktøy, festemidler, personlig verneutstyr og annet forbruksmateriell, har satt sammen attraktive medlemsrabatter på flere produktgrupper og enkeltprodukter. Her er noen eksempler på de gode rabattene som våre medlemmer kan dra nytte av:

70% rabatt på verdens beste treskruer for både utendørs og innendørs bruk.

60% rabatt på effektive vaskemidler for rengjøring av bil og maskiner.

45% rabatt på et bredt utvalg av smøremidler, rust løsere og bilpleieprodukter.

45% rabatt på pipesett, skraller og kombinøkler

35% rabatt på kraftige ekstralys for å forbedre bilens belysning under ulike forhold.

Og mye mere.

https://nettbutikk.wuerth.no/ kan du utforske disse tilbudene og dra nytte av de gode prisene på nøye utvalgte produkter fra Würth Norge AS. For en fullstendig oversikt over avtalene, kan du se detaljene i PDF-format nederst på siden.

Det vil også bli egne tilbud for medlemmer av NMK gjennom året.

 

For eventuelle spørsmål angående avtalen eller for tilbud ved større innkjøp vennligst ta kontakt med Stian Aasen i Würth på:

stian.aasen@wuerth.no

OBS OBS

Dette er en avtale som er utarbeidet som en medlemsfordel med eget kundenummer hos Würth.

Würth er i utgangspunktet en grossist leverandør og har ingen betalingsløsning på nettsiden sin så varer bestilt på nett vil normalt bli fakturert kunden som har konto.

I dette tilfellet vil ikke ordre bestilt på nett når man er logget inn med wuerth@nmk.no gå gjennom da det ikke kan anføres varer på denne kontoen. Ordre lagt inn i nettbutikken når man er logget inn med wuerth@nmk.no vil bli kansellert.

Medlemmene må handle i en fysisk butikk og betale med bankkort.

Alle priser hos Würth er ex mva. 

 

Lokalklubber kan bestille på nett som før med sin egen innlogging

Rabatt avtale Wurth - NMK.pdf