NMK Tryg støtte til utstyr

NMK Tryg støtte til utstyr

Publisert av NMK Kontoret den 09.09.21.
NMK Solør er en aktiv motorklubb med om lag 250 aktive medlemmer. Klubben har sitt hovedsete på Vålerbanen i Solør, men har aktiviteter både på Rudskogen og Gardermoen Raceway.

Aktivitetene er hovedsakelig Racing og Drifting, men har også medlemmer som er aktive i Crosskart, Bilcross, Rallycross og Gokart.

Klubben har etablert et eget crew «Vålerbanen Crew» som stiller opp på samtlige løp, treff, banedager og treninger på Vålerbanen. I tillegg er de også med på andre arrangementer rundt i landet. Kompetansen de har etter mange års erfaring er «gull verdt»


Oppbevaring og Samband


Utfordringer klubben har hatt er samband i forbindelse med arrangementer. Det leies inn dyrt sambandsutstyr på hvert arrangement, og det blir ofte utfordringer da klubben har flere arrangementer samtidig på forskjellige baner. I tillegg har klubben en utfordring med oppbevaring av eget utstyr som er anskaffet gjennom årene. Klubben har ikke eget klubbhus, så eiendeler har vært oppbevart hos styremedlemmer eller andre i klubben. Dette er ingen god løsning. Derfor så vi at behovet for å investere i en henger, der utstyr kan oppbevares og samtidig fraktes til de ulike steder og arrangementer.

Sambandet er nå på plass og vi ser at «påbygg» på dette vil bli aktuelt utfra behov. Hengeren er også innkjøpt og tatt i bruk på arrangementene, til stor glede og nytte.


Støtte fra NMK  TRYG fondet

- Vi søkte NMK sentralt om midler fra TRYG fondet og fikk positivt svar på søknaden. Bidraget har gjort at vi på en bedre måte kan ta vare på våre arrangementer og ikke minst ta vare på våre eiendeler på en oversiktlig måte, forteller klubben. 


NMK Solør takker NMK og TRYG for denne viktige støtten!