NMK Sommercup MX 2019

NMK Sommercup MX 2019

Publisert av Charlotte Evensen Fossen den 13.05.19. Oppdatert 10.12.20.

NMK Sommercup MX er et tradisjonsrikt sommerarrangement for alle aldre og alle klubber (ikke bare NMK). Her er det mulighet for totalt 6 dager med kjøring på 3 baner i løpet av en uke. Det er fokus på å ha det sosialt sammen, og flere klubber har dette som en felles, sosial samling på sommeren. Litt etter vær og lyst så prøver vi å finne på litt alternativ aktivitet på kveldene.

Vi kjører klasser fra 50 ccm opp til åpen klasse og deler i mindre grupper ved behov og ut fra antall deltagere. Sommercup MX er ingen konkurranse, men en treningssamling der vi ønsker at alle skal få mer enn nok tid på sykkelen. Gjennomføringen gjøres fra A til Å som på en konkurranse med innsjekk, teknisk, ventesone, grind og heat for at de som ikke er så kjent med hvordan en konkurranse kjøres får innsikt i dette. Kravet for å delta er gyldig treningslisens (engangslisens/opplæringslisens er ikke nok).

 
Årets arrangører er:

– NMK Modum og Sigdal 7-8 juli
– NMK Nore og Uvdal 10-11 juli
– NMK Elverum 13-14 juli

Påmeldingen er nå åpen i MITA, du kan delta så mange dager du vil. Påmeldingsavgift er kr 450 per person per bane. Søskenmoderasjon i år blir i form av gratis strøm som ordnes ved innsjekk.

Følg oss på vår FaceBookside: www.facebook.com/NMKSommercupMX/