NMK Follo har offisielt åpnet barnebanen

NMK Follo har offisielt åpnet barnebanen

Publisert av NMK Kontoret den 31.08.21.

 

NMK Follo

Klubben har flere hundre medlemmer og ble stiftet i 1958.

Da den startet het den NMK Drøbak men ble etter hvert endret til NMK Follo.

Klubben har medlemmer fra alle motorsportgrener men størsteparten av medlemmene er vel pr i dag  de som utøver motorsport på 2 hjul.

Dette takket være den enorme innsatsen frivillige har gjort i denne klubben i årevis for å få til dette som gjør at de kunne stå der i en offisiell åpning i dag. Uten frivillige hadde ikke dette vært en realitet!
Her synes det som om NMK Follo har skapt noe unikt sammen. Man har ikke gitt opp mange års utfordringer for at nettopp dette anlegget skulle komme på plass.

Været var på klubben sin side i dag med over 20 grader og skyfri himmel og mange ivrige barn som skulle få komme seg på banen.

Dagens første taler var Mailihn som var den yngste av talerne. Deretter holdt klubbens leder Bård Gultvedt en kort tale før ordfører i Nordre Follo, Hanne Oppdan holdt sin tale til klubben. Deretter gjorde barna seg klare til å kjøre ut på banen mens Abid Raja og Hanne Oppdan gjorde seg klar til snorklipping mens barna var på vei ut.

Klubben serverte kaffe og kaker til alle de fremmøtte og det ble en minnerik ettermiddag for klubbens ildjsjeler som har ventet lenge på denne dagen.


Til alle frivillige og utøvere i NMK Follo:

Gratulerer med flott barnebane og lykke til videre i arbeidet med utviklingen av storbanen!

Hilsen Norsk Motor Klubb