NMK Elverum takker for støtten

NMK Elverum takker for støtten

Publisert av NMK Kontoret den 02.12.21.

NMK Elverum har gjennom 2021 fullstendig bygget om MX anlegget sitt. Prosjektet har hatt som fokus å få på plass en mellomstor bane på ca 550 meter tilpasset barn og motorsykler i størrelsen 65 ccm-85 ccm. Klubben har sett at det eksisterende anlegget manglet et tilpasset tilbud til denne aldersgruppen, da den store banen er laget av løs sand og er krevende for de yngste. For å få plass til den mellomstore banen, så er den eksisterende store banen flyttet, og gjenoppbygd. Det er også investert i nytt vanningsanlegg for hele baneanlegget.

 

Anlegget tilfredsstiller nasjonale krav til et A-anlegg, som betyr at nasjonale mesterskap kan arrangeres her.

 

Ombyggingen har blitt gjennomført på dugnad med et imponerende antall timer. Det ble leid inn 2 store gravemaskiner, bulldoser og dumper i den mest hektiske perioden i tillegg til klubbens eget materiell. NMK Elverum er stolt av det vi har fått til, og gleder oss til nye sesonger der vi kan fokusere på barna og aktivitet på et fantastisk anlegg.

 

Anlegget har blitt finansiert med støtte fra NMK Tryg Aktivitetsfond, spillemidler, Sparebankstiftelsen Hedmark, Grue Sparebank og gode avtaler med en rekke lokale selskaper.

NMK Elverum takker for uvurderlig støtte.