God sommer fra NMK kontoret

God sommer fra NMK kontoret

Publisert av NMK Kontoret den 12.07.21.

Sommerhilsen fra NMK kontoret.

Det nærmer seg ferie for de fleste nå og vi er midt i en sesong som fortsatt gir oss noen begrensninger på ønsket levemåte i forhold til ulike smittevernregler og varierende smittepress, men det ser ut som det går rette veien og at vi nå etter hvert kan få en enklere hverdag.

Vi er imponert over våre klubber som holder aktiviteten i gang og troen på at utøverne kan få holde på med sin sport mer og mer utover denne sesongen. Dette gjenspeiles i «all time high» medlemstall i NMK. Det er enorm medlemsinngang, også nå i 2021! NMK sentralt har mottatt over 1800 nye medlemmer hittil denne sesongen. Dette gir oss en indikasjon om at NMK, med sine klubber og utøvere, er en vital og sunt drevet organisasjon med søkelys på bredde, folkelighet og engasjement, akkurat som NMK er ment å være.

NMK vil for sine klubber avholde Landsmøte 22. oktober med påfølgende dag 23. oktober med kurs og møtevirksomhet. Landsmøteinnkalling sendes klubbene innen 8 uker før landsmøtedato. Lørdag 23.oktober vil vi ha søkelys på klubbdrift og opplæring av funksjonærer. Mer oppdatert program og påmelding legges ut i løpet av august. Det blir ingen premiegalla i 2021, men vi jobber allerede med å arrangere en komplett sportsmøtehelg 2022. Da håper vi alt er tilbake til det «gamle» og kan samle hele NMK familien igjen. Det er noe vi virkelig gleder oss til! Vi gleder oss også til å kunne reise ut og møte dere igjen ute på de ulike motorsportarenaer.

NMK vil til høsten lansere enda flere spennende samarbeidsavtaler. Deriblant vil vi med vår største samarbeidspartner Tryg lansere en brann/tyveriforsikring for motorsykkel som vil være unik for NMK medlemmer. Mer informasjon og lansering kommer mot høsten.

Vi vil i tillegg lansere flere medlemsfordeler for alle NMK’s medlemmer som kan gi gode rabattordninger av ulike slag.

NMK kontoret er ikke fysisk bemannet i ukene 29-32, men vi kan nåes på mail post@nmk.no og innmeldinger går løpende via styreweb og gnist. Vi anbefaler dere som har planer om å kjøre noe i sommer og må ordne deres medlemskap om å ta kontakt slik at vi alle har tid til å legge til rette for at alt er i orden til start.

-Ikke glem transportforsikring om du skal ut å reise med ditt motorsportutstyr, du finner den i gnist under medlemsbutikk. Denne er gyldig fra det øyeblikk du betaler den og legges automatisk inn i vår portefølje.

 

Vi ønsker dere alle en riktig god motorsportsommer!

For NMK Kontoret

Heidi Næss

Generalsekretær