En bauta og hedersmann i NMK har gått bort

En bauta og hedersmann i NMK har gått bort

Publisert av Charlotte Evensen Fossen den 11.12.20.

En av norske motororganisasjoners fremste lederskikkelser Per Madsen døde i går morges 11. oktober 2020, 73 år gammel.
Det er med stor sorg Norsk Motor Klubb fikk meldingen om at Per har gått bort. Per var en sterk organisasjonsmann som har skapt mye positivt for norsk motorsport.

Det er bare et par måneder siden Per fikk stilt kreftdiagnose.. Han var raskt igjen optimistisk og motivert for å gå løs på videre behandling. Det viste seg imidlertid at spredningen var så omfattende at det ikke var mer som kunne gjøres. Hans kone Anne-Lise Winther døde i juni i år. Tapet av Anne-Lise var tungt å bære for Per, men han forsøkte å få tankene over på noe positivt og fortsatte med sine mange arbeidsoppgaver.

I 11 år var Per Madsen president i Norges Motorsykkelforbund og 9 år president i Norsk Motor Klubb – i en lengre periode felles president for begge organisasjoner.

I mai fratrådte han som president i Norges Bilsportforbund, hvor han som første president på vegne av Norsk Motor klubb, han satt i to perioder. Per har gjennom tiden også vært medlem av NBF’s appelldomstol og han var til nå styreleder i Hell RX AS.

Per var i sin tid svært sentral i sin egen klubb, NMK Drammen, og rallycrossaktivitetene på Lyngåsbanen. I den siste tiden har han vært medlem av jubileumskomiteen i NMK Drammen. NMK Drammen fylte 100 år i helgen som nå er gått. Per var også medlem av NMK’s jubileumskomite i 2016 da Norsk Motor Klubb fylte 100 år.

Per var NMK’s leder for lovkomiteen igjennom en årrekke, alltid tilstede for å besvare kinkige lovspørsmål ved behov og som en god veileder i lovverk under NMK’s Landsmøter.

Vi lyser fred over Per Madsen’s minne.
Våre tanker går til familie og nære.
Per vil aldri bli glemt.

På vegne av Norsk Motor Klubb

Heidi E Næss Tom Kristian Lien

Generalsekretær President