Årets ildsjel NMK 2022

Årets ildsjel NMK 2022

Publisert av NMK Kontoret den 11.11.22.

Årets ildsjel 2022 ble Bård Konglevoll fra NMK Kongsberg!

 

Det var mange fine nominasjoner og det er mange som fortjener en slik pris, men i år falt valget på Bård.

Et utdrag fra nominasjonen:

Bård brenner for å skape aktivitet på anlegget. Er der tidlig og sent, prepper MX banen, driver "vaktmester service" (gjør driften av anlegget mye enklere) når det trengs, sitter gjerne som prosjektleder, som for eksempel ved oppgradering av godkjenningsnivå på MX banen, oppgradering av vanningsanlegget. Eller nå sist, lyd/speaker-anlegg for hele området vårt. Her har han og bidratt til søknad om midler slik at dette koster oss minimalt. Søke om midler er også noe han gjerne gjør. Han snakker godt med alle og er rund i kantene, dette har bidratt til en god stemning mellom grenene i NMK Kongsberg.

Han stiller opp på alle dugnader.

Helt fra barna var små, har han vært et dugnads menneske, kanskje før det også… Ikke vet vi

Han er dugnadens mann, stiller opp uansett vær og før. Virkelig en til å stole på. Ønsker du ikke å møte han, ikke still på dugnad, det være seg skole, fotball eller det som har med motor å gjøre. 

Han er flink til å se alle, og inkludere, enten det er på jobb eller i andre sammenheng. Respekterer personvern, ikke mulige å få ut noe sladder. Der andre ser på enkelte som håpløse, finner han alltid noe positivt ved dem. Dette er en flott egenskap å ha.

Han er et godt menneske, selv om vi tror han til tider er en bedre dugnadsmann, enn ektemann😀😀 spesielt med tanke på hvor mye tid han legger ned utenfor hjemmet.

Alltid lugn og rolig i alle situasjoner, ikke så lett å vippe av pinnen.

Ikke så mye nei i fra denne karen, er veldig behjelpelig.

Vet hva han vil, og det kan vel sies at han er litt sta.. Liker å gjøre ting på sin måte.

 

NMK gratulerer Bård så mye med prisen!