Therese Bruer Larsen ble årets drivaksel 2021

Therese Bruer Larsen ble årets drivaksel 2021

Publisert av NMK Kontoret den 31.10.21.

Therese Bruer Larsen er kåret til ”Årets Drivaksel” i norsk bilsport

Pressemelding fra NBF:
Therese Bruer Larsen fra NMK Elverum er kåret til «Årets Drivaksel» i Norsk Bilsport. Prisen fikk hun under Bilsportforbundets Bilsportgalla på lørdag. 

790 gjester var tilstede da en glad og overrasket Therese Bruer Larsen ble utropt til «Årets Drivaksel» i Norsk Bilsport. Hun kunne motta utmerkelsen fra verdensmester i rally WRC2 for kartlesere Torstein Eriksen og Europamester i rallycross Andreas Bakkerud til stor jubel fra de fremmøtte.  

Kåringen av ”Årets Drivaksel” symboliserer viktigheten av den frivillige drivkraften i bilsporten. Den deles hvert år ut til en eller flere personer som i kraft av frivillighet har gjort en ekstraordinær stor innsats for sporten. Bilsportforbundet fikk inn forslag på hele 20 ildsjeler denne gangen. 
-All idrett er totalt avhengig av de mange tusen frivillige som stiller opp ved arrangement og drift av klubber. Noen legger ned en innsats utover det man kan forvente, og Therese er en av disse, sa Eilertsen. 

Therese Bruer Larsen er styreleder i sin egen klubb, NMK Elverum. Klubben er svært aktiv innenfor bilcross, og i de mange og store arrangementene de har på Starmoen Motorsenter er Therese en viktig brikke i mange deler av planleggingen og gjennomføringen. Hun er også viktig som motivator for de andre frivillige i klubben. Hun har også hatt ideer til nyskapninger innenfor løpstilbudet, og hennes engasjement har også ført til at hun er leder av Bilsportforbundets Bilcrosseksjon.
Også sentralt i Norsk Motor Klubb (NMK) har Therese hatt flere verv, og hun gir gjerne en hjelpende hånd til andre klubber og arrangører. I tillegg til bilcross er NMK Elverum også en aktiv klubb innenfor crosskart, karting, motocross og rally. Klubben har et flott anlegg på Starmoen. 

Det synlige beviset på at Therese er «Årets Drivaksel» i Norsk Bilsport fikk hun av NBFs president Finn Eirik Eilertsen, og prisen er selvfølgelig en drivaksel!

Kåringen av Årets Drivaksel ble innført i 2005.

”Årets Drivaksel” 2005-2021
2005: Grete og Bengt Ruud, NMK Gardermoen
2006: Trond Madsen, NMK Bergen
2007: Jorunn og Tore Ingebretsen, KNA Varna
2008: Dag Rune Halkjelsvik, NAF Motorsport Ålesund
2009: Mona og Stein Hellem, NDRG

2010: Oddvar Moland, KNA Drammen
2011: Inge Tangen, NMK Modum & Sigdal
2012: Unni og Kjell Olav Aamodt, KNA Rudskogen
2013: Nina Rian, NMK Ytre Namdal 
2014: Evy Anita Hårtveit og Tom Kåre Flottorp, NMK Konsmo

2015: Kari og Ove Stuveseth, NMK Gardermoen
2016: Helene H. Rustberggaard, NMK Gol  
2017: Per Tofteland, Kristiansand Automobil Klubb (KAK)  
2018: Laila og Geir Tyskeberget, NMK Solør
2019: Stian Hellem, NDRG
2020: Svein Olufsen, NMK Hålogaland
2021: Therese Bruer Larsen, NMK Elverum

 

Norsk Motor Klubb gratulerer Therese så mye med prisen!