TIDEN ER INNE FOR ÅRETS NOMINASJONER

Publisert av NMK Kontoret den 26.09.22.

Nå er tiden inne for å nominere til årets priser som skal deles ut på NMK Galla 4. og 5. november. Vi håper på mange gode nominasjoner.

Her er en oversikt over de priser som nomineres av klubber og medlemmer:

TRYG PRISEN

Det er opp til klubber og medlemmer å nominere noen som har utmerket seg i forbindelse med HMS (helse, miljø og sikkerhet) i 2022. HMS har et vidt spekter og det er opp til dere å tolke og nominere i forhold til noen som har utmerket seg med trygghetsskapende arbeid.

Det er representanter fra Tryg Forsikring som gjør utvelgelsen og tildeler prisen.

 

ÅRETS REKRUTTERINGSPRIS

Prisen går til en klubb som har stort fokus på å rekruttere i motorsporten og som synliggjør dette i form av økende medlemstall og positiv trend. Klubber og medlemmer kan sende inn nominasjon. Det er hovedstyret som gjør utvelgelsen.

 

MARKEDSFØRINGSPRISEN

 Prisen går til en klubb, medlemmer eller gruppe som har utmerket seg i medier sammen med NMK’s varemerke og som fremstår som en seriøs aktør innen motorsporten. Klubber og medlemmer kan sende inn nominasjon. Det er hovedstyret som gjør utvelgelsen.

 

ÅRETS FUNKSJONÆR

NMK Hovedstyret ønsker at klubber og medlemmer nominerer og sender begrunnelse for en funksjonær som utpeker seg og fortjener denne prisen i år. Uten de frivillige funksjonærer ville vi ikke klart å gjennomføre løp eller treninger. Det er mange viktige funksjoner som skal dekkes gjennom hele året. Funksjonæren må være NMK medlem for å kunne få denne sentrale prisen.  Det er hovedstyret som gjør utvelgelsen.

 

ÅRETS ILDSJEL

Klubber og medlemmer foreslår kandidater.

Hvert år blir det nominert spesielle ildsjeler som utmerker seg i NMK miljøet. Årets ildsjel er en pris som står høyt i NMK organisasjonen.

Vi ber dere nominere hvis dere mener at klubben har noen som kunne fortjent ildsjelprisen.

Det er helt sikkert mange der ute som kunne fortjent en slik… Det er hovedstyret som gjør utvelgelsen.

 

NIF’s  VANDREPOKAL FOR KVINNER (Gitt i jubileumsgave fra NIF)

NMK Hovedstyre utnevner den kvinne som har hevdet seg best sportslig innen motorsporten på 2 eller 4 hjul i gjeldende år. Pokalen deles ut for et år og kan vinnes ubegrenset antall ganger Vinneren får i tillegg til odel og eie en plakett som et varig minne på at vandrepokalen er tildelt. Klubber og medlemmer kan sende inn forslag til nominasjon.

 

SPORTSPRISER

Har klubbene innspill til sportspriser på 2 og 4 hjul er vi takknemlig for dette også. Det finnes så mange talenter der ute i alle grener og det er opp til dere og nominere noen dere mener fortjener denne gjeve prisen.

 

Vi ser frem til mange gode nominasjoner fra dere.

Alle nominasjoner sendes til heidi@nmk.no

Innsendingsfrist er 10.10.22.